Huolto

Suomen Rakennuskoneen korkealaatuinen huolto koulutetun ja kokeneen henkilöstön kanssa takaa koneellesi mahdollisimman huolettoman käyttökokemuksen. Huoltomme varmistaa koneesi tehokkaan käytön ja minimoi odottamattomat seisonta-ajat. Antamalla meidän huoltaa koneesi varmistat koneesi huolettoman pitkäaikaisen käytön moniksi vuosiksi eteenpäin.

 • Huolto

  Luotettavuus on vahvuutemme


  Anna ammattitaitoisen ja tehokkaan huoltomme varmistaa, että koneesi on käyttökuntoinen. Suomen Rakennuskoneen huoltopalvelut ovat saatavana Pirkkalan, Espoon ja Oulun toimipisteistämme. Lisäksi käytössämme ovat huoltoautot sekä maankattava sopimushuoltopisteiden verkosto. 

   

 • Huoltosopimus

  Komatsu Huoltosopimus - Mielenrauhaa

  Komatsu huoltosopimus mahdollistaa keskittymisen olennaiseen - työhön. Anna Komatsun koulutetun henkilökunnan huolehtia koneesi kunnosta ja tehokkuuden maksimoinnista. Säännöllisillä tarkastuksilla ja huoltotoimenpiteillä varmistat työn tuottavuuden ja vältät kalliit seisonta-ajat. Eritasoiset sopimukset auttavat suunnittelemaan ja minimoimaan ennalta-arvaamattomat kustannukset.

  1. Komatsu Walk Around Inspection (WAI): Vuosittainen koneen kuntotarkastusraportti.
  2. Komatsu Huolto-osat: Huoltotarvikkeet minimissään 2.000 h huoltoja varten. Määräaikaishuoltojen huolto-osat -20 % alennuksella uuden koneen kaupan yhteydessä, myöhemmin tai sopimusta jatkettaessa -10 % alennus. Halutessasi voiteluaineet voidaan myös sisällyttää sopimukseen.
  3. Komatsu CARE™: Komatsu CARE™ Huolto-ohjelma 3 vuotta / 2.000 h. Määräaikaishuollot, WAI-raportti ja KOWA-öljynäytteet
  4. Komatsu Huoltosopimus: Määräaikaishuollot tarvikkeineen valtuutetun Komatsu-huollon tekemänä. Huoltosopimuksen kesto maksimissaan 6 vuotta / 10.000 h.
  5. Komatsu Huoltosopimus ja jatkotakuu: Komatsu-huoltosopimuksen lisäksi jatkotakuu maksimissaan 6 vuotta / 10.000 h.

 • Komatsu Jatkotakuu

  Joustavuus + Mukavuus + Turvallisuus = Jatkotakuu


  Jatkotakuu lunastetaan Komatsu-jälleenmyyjältä. Joustava käyttöönotto ennen normaali takuuajan päättymistä
  Jatkotakuu takaa Komatsun alkuperäiset varaosat ja osaavat ammattilaiset, jotka huoltavat konetta koko sen elinkaaren ajan.
  Työkoneen rikkoutuminen aiheuttaa usein yllättäviä kuluja. Jatkotakuu antaa kuitenkin mahdollisuuden välttää suunnittelemattomia kuluja ja suunnittelemaan tulevaisuuden investointeja.

  ● neljä eri tasoa

  ● joustavat voimassaoloajat, käyttötunnit tai vuodet

  ● kesto jopa 10 000 tuntia tai 6 vuotta

  ● käytössä alkuperäiset varaosat

  ● Komatsu valtuutetut huollot

Toimipisteemme

Ota yhteyttä!
info@sr-o.fi
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta