Suomen Rakennuskone KVX

NORJALAISET KVX-KAUHAT JA -KULUTUSOSAT SUOMEN RAKENNUSKONEELTA!

 

INNOVATIIVINEN KVX TUNNETAAN KESTÄVISTÄ JA ENERGIATEHOKKAISTA RATKAISUISTAAN.

KVX-kauhat ovat monesta syystä mielenkiintoinen tuttavuus. Tuotteiden laatu alkaa kirjaimellisesti pintaa syvemmältä. Kokonaan ilman hitsausta valmistettujen kauhojen huulilevyjen ja kulutusosien materiaalina käytetään 500-600 Brinell-kovuusluokan valssattua ja taottua Sagitta-terästä. Materiaali tarjoaa suuren vetolujuuden – esimerkiksi kauhojen teräskynnet ovat lähes 60 prosenttia kilpailijoitaan kovempia. Merkittävästi pienempi murtumisriski vähentää kalliita seisokkeja ja parantaa työturvallisuutta.

KEVYET JA KESTÄVÄT

Kestävyys ei kuitenkaan lisää painoa, päinvastoin. Huulilevyjen ohuen rakenteen ja nerokkaan muotoilun johdosta sekä tunkeutuminen että maa-aineksen irtoaminen ovat huippuluokkaa. Samalla koneen tuottavuus ja polttoainetehokkuus paranevat. Myös renkaat kuluvat entistä hitaammin. Kauhojen pitkä kynsi suojaa huulilevyn pohjaa, eikä vaadi lisäsuojausta. Innovatiivinen huulilevyn suojajärjestelmä korvaa perinteisen huuliviisteen tarjoten useita etuja; osien vaihto on helppoa – rakenteessa ei ole pultteja, tappeja tai hitsausta – ja kiinnitys koneistettuun uraan on yksinkertaista.

Kaikki tämä tukee Suomen Rakennuskoneen tehtävää tuottaa lisäarvoa jokaiselle työtunnille. KVX-tuotteet ovat saatavana suuremmille kuormaajille sekä kaivukoneille tietyissä sovelluksissa. Lue lisää!

KVX

Ota yhteyttä!
Soita meille Kysy tarjous Tilaa huolto
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.