Suomen Rakennuskone

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Yrityksen omistaa Sumitomo Corporation konserniin kuuluva Madridiin rekisteröity holdingyhtiö Tecnosumit.  Sumitomo on globaalisti yksi suurimmista Komatsun jälleenmyyjistä.  Sumitomo vastaa Euroopassa myös Espanjan, Puolan, Viron, Latvian ja Liettuan Komatsun jälleenmyynnistä.  Tuoteohjelmaamme kuuluvat myös Hamm-jyrät, Husqvarna-maantiivistäjät ja KVX- sekä Hensley-kauhat ja kauhojen kulutusosat. Suomen Rakennuskone Oy on yksi johtavista maarakennus-, materiaalinkäsittely- ja kaivoskoneiden sekä niiden kulutusosien toimittajista Suomessa.

 

 

KOMATSU MAAILMANLAAJUISESTI

Komatsu on maailman toiseksi suurin rakennus- ja kaivoskoneiden valmistaja. Komatsu ammattilaisineen pyrkii kehittämään jatkuvasti uusia innovaatioita optimoidakseen asiakkaan työn laadun ja taloudellisuuden sekä minimoidakseen ympäristövaikutukset. Komatsu on edelläkävijä mm. etäohjauslaitteistoissa strandardivarusteisella KOMTRAX™ -ohjelmallaan sekä hybridi-kaivukoneissa. Kaivosalalle Komatsu on esitellyt  innovatiivisia kauko-ohjattavia työkoneita, kuten autonomisen kuljetusjärjestelmän (Autonomous Haulage System, AHS) miehittämättömille työkonelle. Komatsun mainittava saavutus on täysin yhteenliitetty 3D-järjestelmä (Intelligent Machine Control - iMC), mikä edelleen vahvistaa Komatsun asemaa maailmanlaajuisena teknologian edelläkävijänä.

Komatsu on kehittänyt myös edistyksellisen Smart Construction -järjestelmän, joka integroi tietoa työkohteesta hyödyntäen esimerkiksi Drone-kuvausta sekä KomEye-kameraa, mahdollistaen näin tehokkaan suunnittelun ja työn johdon.

 

 

Ota yhteyttä!
Soita meille Kysy tarjous Tilaa huolto
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.