Töihin Suomen Rakennuskoneelle

Suomen Rakennuskone työnantajana

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta.

Teemme koulutusyhteistyötä mm. TTS:n kanssa ja tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua esimerkiksi työkonemekaanikoksi oppisopimuskoulutuksella. Lue lisää!

Tervetuloa kivenkovien ammattilaisten joukkoon!

Kuinka rekrytoimme?

Avoimet työpaikat ilmoitamme täällä. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja ansioluettelosi osoitteeseen info@sr-o.fi, mikäli etsimääsi paikkaa ei ole avoinna. Käsittelemme hakemuksen ja olemme sinuun yhteydessä. Kiitos mielenkiinnostasi työskennellä Suomen Rakennuskoneella!

 

 • Avoimet työpaikat

   

  ETSIMME JOUKKOOMME KIVENKOVAA AMMATTILAISTA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN OULUN TOIMIPISTEESEEN

   

  VARASTOTYÖNTEKIJÄ OULUUN

  Varastotyöntekijän perustehtävinä ovat päivittäisten varastotoimintojen hoito, varaosatilausten käsittely, tavaran vastaanotto ja lähetys. Työtehtäviin kuuluu myös tavaran nosto ja lastaus trukilla. Aikaisempi kokemus varastotoiminnoista lasketaan eduksi.

  Tehtävään valittavalta edellytämme asiakaslähtöistä suhtautumistapaa, joustavuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Hallitset tietotekniikkaa ja olet innostunut koneista ja tekniikasta. Hakijan on oltava valmis matkustamaan, etenkin kotimaassa. Suullinen ja kirjallinen englannin ja suomen kielen taito ovat edellytyksenä työtehtävien hoitamiseen.

  Laita hakemuksesi viipymättä, haku auki 1.8.2019 asti. Valinnat tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

  Hakemukset ja lisätietoja: markku.liikanen@sr-o.fi 040 457 1588

   

  ETSIMME JOUKKOOMME KIVENKOVIA AMMATTILAISIA VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN KEVITSAN KAIVOKSELLE

   

  KAIVOSKONEASENTAJIA JA SÄHKÖASENTAJIA (S2/S3)

  Toimit osana Kevitsan tiimiä ja tehtäväsi on huoltaa ja korjata kaivoskoneita. Työssäsi tarvitset sähkö- ja hydrauliikkaosaamista. Arvostamme kykyä työskennellä järjestelmällisesti ja yhteistyökykyä, myös paineen alla. Annamme tehtävään valituille henkilöille tyyppikohtaisen koulutuksen. Englannin kielen taito on eduksi.

  TYÖNJOHTAJIA

  Toimit esimiehenä asentajien tiimille ja pidät yllä yhteyksiä asiakaspintaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää esimiestaitoja, teknistä koulutusta ja yhteistyötaitoja. Arvostamme hyviä ATK-taitoja sekä suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Olet tarvittaessa valmis matkustamaan. 

  Haku on toistaiseksi voimassa oleva ja päättyy sopivien tekijöiden löydyttyä. 

  Hakemukset ja lisätietoja: joni.niskala@sr-o.fi 040 457 8231

   

   

 • Koulutus

  Suomen Rakennuskone tarjoaa yhteistyössä TTS:n kanssa mahdollisuuden esimerkiksi työkonemekaanikon tutkinnon suorittamiseen oppisopimuskoulutuksella. TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 8 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. 

  Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta TTS:n sivuilta Oppisopimuskoulutus.

  Suomen Rakennuskoneella työkonemekaanikon tehtäviin kuuluvat mm. Komatsu-maarakennuskoneiden huolto, varustelu sekä vikakorjaukset. Tarjoamme hyvän porukan, jonka kanssa harjoittelet työskentelemään maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, käyttäen ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää tulevaisuuden osaamistasi erilaissa projekteissa ja koulutuksissa! 

  Odotamme oppisopimuskoulutukseen valittavalta henkilöltä oma-aloitteisuutta ja halua tiimityöskentelyyn. 

   

  TTS Logo        SRO

Ota yhteyttä!
info@sr-o.fi
Puh. 020 775 8400
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta