Avoimet työpaikat Suomen Rakennuskoneella

 

ETSIMME JOUKKOOMME KIVENKOVIA AMMATTILAISIA

 

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

HAEMME HUOLTOINSINÖÖRIÄ OULUN TOIMIPISTEESEEN

Huoltoinsinöörinä työskentelet monipuolisessa ja haastavassa asiantuntijatehtävässä keskeisenä jäsenenä jälkimarkkinoinnin tiimissämme. Vastuualueenasi ovat teknisen tuen tehtävät, kuten teknisten ratkaisujen suunnittelu, vikatilanteiden ongelmanratkaisu sekä maahantuomiemme laitteiden takuukäsittelyprosessin hoito ja läheinen kommunikointi laitevalmistajan kanssa. Tehtävänäsi on myös koulutuksien suunnittelu ja järjestäminen henkilökunnallemme sekä asiakkaillemme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus osallistua Komatsun järjestämiin laite- ja tekniikkakoulutuksiin ulkomailla ja verkostoitua kansainvälisesti.

Odotamme sinulta vahvaa asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyvää englannin kielen taitoa sekä teknistä koulutusta tai soveltuvaa työkokemusta. Työssäsi pääset matkustamaan kotimaassa ja ulkomailla, ja näin ollen toivommekin sinulta valmiutta matkustamiseen. Kokemus maarakennus- ja kaivoskoneista katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kaivos- ja maarakennusalan maailman suurimpiin kuuluvan valmistajan tuotteiden parissa osana dynaamista tuloksentekijöiden joukkoa. Käytössäsi ovat vahva tuki omasta organisaatiostamme, sekä Komatsun maailmanlaajuinen organisaatio ja kokemus. Työskentelet alan viimeisimmän huipputeknologian parissa ja luonnollisesti myös työkalut ovat sen mukaiset.

Lisätietoa huoltoinsinöörin työtehtävästä antaa Oulun toimipisteen huoltopäällikkömme

Jarno Oikarinen, p. 044 250 9032.

Hakuaika päättyy 15.3.2020 ja hakemukset tulee lähettää osoitteeseen jarno.oikarinen@sr-o.fi

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.  

 

Ota yhteyttä!
info@sr-o.fi
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta