Avoimet työpaikat Suomen Rakennuskoneella

 

 

ETSIMME JOUKKOOMME KIVENKOVIA AMMATTILAISIA

 

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta.

 

Toimipisteestä riippumaton 

Health & Safety Manager

Haluatko kehittää ja ylläpitää yrityksen turvallisuuskulttuuria? Haemme nyt joukkoomme työturvallisuuspäällikköä, joka haluaa aktiivisesti kehittää toimintojamme ja käyttäytymistämme entistä turvallisempaan suuntaan. Vastaat yrityksen työkykyjohtamisen ja työturvallisuuskulttuurin kehittämisestä ja ylläpidosta sekä toimit esihenkilöiden ja henkilöstön tukena turvallisuuteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa.

Työpisteesi sijaitsee Suomen Rakennuskoneen toimipisteessä asuinpaikkasi mukaan. Työtä pystyt tekemään hybridimallin mukaisesti lähi- ja etätyönä. Työ vaatii jonkin verran matkustamista muissa yrityksen toimipisteissä.

Vastuualueesi koostuu laaja-alaisista työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä riskienhallinnasta aina onnettomuuksin torjuntaan. Vastaat kaivosalueella yrityksen työturvallisuudesta ja suojelutoiminnasta sekä niiden kehittämisestä. Vastuullesi kuuluvat työsuojelulain toteutuminen, työturvallisuuden ja työkyvyn johtamisjärjestelmän ylläpito sekä sisäisen ja ulkoisen työsuojeluyhteistyön koordinointi. Seuraat ja raportoit turvallisuustavoitteiden toteutumista sekä teet aktiivisesti kehittämistyötä tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit myös työsuojelupäällikön roolissa. Etsimme henkilöä, joka saa ihmiset innostumaan turvallisuus- ja työkykyasioista ja näkemään niiden tärkeyden. Toimit esihenkilöiden apuna ja tukena sekä mahdollistat laadukkaan turvallisuusjohtamisen. 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot, kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot. Tulet työssäsi hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia, minkä vuoksi on tärkeää, että työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja pystyt priorisoimaan asioita. Näet haasteissakin aina mahdollisuuksia. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Raportoit suoraan yrityksen jälkimarkkinointijohtajalle.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa siihen, millainen Suomen Rakennuskoneen työturvallisuuskulttuuri on tulevaisuudessa. Pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä ja tuottamaan lisäarvoa liiketoiminnalle. Olet mukana kehittämässä henkilöstömme turvallisuuskäyttäytymistä, toimintaamme ja työympäristöämme sekä tietenkin omaa osaamistasi.

Koulutamme sinut sisälle omiin järjestelmiimme ja perehdytämme rooliin, jotta sinulla on mahdollisuus menestyä uudessa tehtävässäsi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö. Työsuhde-etuna on mm. autoetu.

Kiinnostuitko ja haluatko ottaa haasteen vastaan? Haluamme juuri sinut, dynaamisen ja innovoivan turvallisuusasiantuntijan! 

ValtaGroup Oy toimii Suomen Rakennuskoneen rekrytointikumppanina tässä haussa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Haku on auki 30.8.-13.9.2022. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa 30. elokuuta 2022 ja päättyy 13. syyskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen


Rekrytoimme Kevitsan kaivokselle

Sähköasentaja, kaivoskoneet 

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista huolto- ja korjaustöistä sähköalan erityisosaajana kaivoskoneiden parissa.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva sähköalan koulutus ja riittävä työkokemus voidaksesi kutsua itseäsi sähköalan ammattihenkilöksi. Työkokemus raskaasta teollisuudesta tai liikkuvasta kalustosta on eduksi.

Henkilönä toivomme sinun olevan oma-aloitteinen tiimityöskentelijä, joka tarttuu töihin järjestelmällisellä otteella sekä rautaisella ja reippaalla asenteella. Tehtävässä tarvitset hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Ennen kaikkea olet halukas oppimaan lisää niin maanrakennuskoneista kuin kaivosalasta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan teknisen tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

ValtaGroup Oy toimii Suomen Rakennuskoneen rekrytointikumppanina tässä haussa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi 

 

Rekrytoimme Oulun palvelukeskukseen 

Työkonemekaanikko liikkuvaan työhön

Tulet kuulumaan sekä kaivos- että CE-koneita huoltavaan ja korjaavaan tiimiin. Työtä tehdään pääasiassa kentällä asiakkaiden parissa, joten työ vaatii matkustusvalmiutta. Välillä pääset työskentelemään myös hallilla täysin uusissa tiloissa. Työssä menestymisen kannalta odotamme sinulta vahvaa kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta.

Työpäivät ovat usein kiireisiä ja tilanteet vaihtuvat nopeasti. Hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky ovat tässä tehtävässä tärkeimmät ominaisuutesi joustavuuden ja luotettavuuden lisäksi. Matka-asentajana liikut yksin ja teet työtä pääsääntöisesti itsenäisesti. Oma-aloitteinen ja reipas työhön tarttuva työskentelytyyli kuuluvat siis toimintatapaasi. Asiakaslähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä ajattelutavalla varmistat tyytyväisen asiakkaan.

Suomen kielen taidon lisäksi toivomme sinulla olevan sen verran englannin kielen taitoa, että pystyt lukemaan teknistä kirjallisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan teknisen tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen päivätyö.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti ja jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi 

 

Rekrytoimme Pirkkalan palvelukeskukseen 

Myynnin koordinaattori

Tehtäviisi kuuluu konemyynnin raportointi ja konemyynnin prosessin hallinnolliset tehtävät sisältäen osto- ja myyntitehtäviä kuin laskutustakin. Konemyynnin budjetin valmisteluun osallistuminen ja somemarkkinointi konemyynnin osalta tulevat lisäksi olemaan osa työtehtäviäsi. Excelin käyttötaitosi tulee olla erittäin hyvällä tasolla. Toimit sujuvasti kaksikielisessä työympäristössä suomen ja englannin kielellä.

Voit olla opintojesi loppupuolella tai juuri valmistunut. Toimenkuva tulee täsmentymään ja tehtävän kuvaa voidaan laajentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sinua odottaa monipuolinen työtehtävä, joka vaatii järjestelmällisyyttä sekä oma-aloitteista työotetta. Olet tarkka ja osaat pitää langat käsissäsi sekä priorisoida omaa tekemistäsi siten, että asiat tulee hoidettua oikein ja ajallaan. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Palkkaus määräytyy työkokemuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvaa ammattilaisena osana kansainvälistä yritystä. Meille henkilöstön viihtyvyys ja kannustava ilmapiiri ovat avaintekijöitä sekä työntekijän henkilökohtaisen että yrityksen menestymisen kannalta. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tarvittavan tuen.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa: Satu Kivekäs, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi 

 

 

Ota yhteyttä!
Soita meille Kysy tarjous Tilaa huolto
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta