Avoimet työpaikat Suomen Rakennuskoneella

 

 

ETSIMME JOUKKOOMME KIVENKOVIA AMMATTILAISIA

 

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme.  Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Suomen Rakennuskoneen toiminnan ydin on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä porukassa maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Meillä saat myös mahdollisuuden kehittää osaamistasi vaativissa projekteissa ja erilaisten koulutusten kautta.

 

Varaosakoordinaattori Kevitsaan!

Haemme Varaosien-Virtuoosia!

Etsimme ammattitaitoista ja kokenutta varaosa-asiantuntijaa liittymään tiimiimme. Tehtäviisi kuuluu laaja-alaisesti erilaisia toimintoja, jotka liittyvät varaosien hallintaan, tilauksiin ja logistiikkaan. 

Tarjoamme työpaikan, jossa sähköpostitanssi ja tarjousrumba ovat päivittäistä työtäsi. Vastaat sähköpostitse tuleviin varaosia koskeviin tiedusteluihin, tarkistat hintoja, laadit tarjouksia sekä hoidat ostojen ja myyntien käsittelyn. Työssäsi sinun tulee hallita varaosatilausten muutostarpeet ja päivittää tilauksia tarpeen mukaan. Kiiretilausten, kuten lastauskaluston ja urakoitsijoiden kaluston tilausten käsittely on tärkeimpiä tehtäviäsi. Teet tarjouksia, tilaat ja myyt tuotteita sekä sovit niiden kuljetuksista. Lisäksi tehtävänkuvaasi kuuluu huolto-osien tilaaminen sekä tarpeen kartoitus.

Sinusta tulee osa ammattitaitoista ja eteenpäin pyrkivää työyhteisöä sekä yritystä, joka on tunnettu alansa asiantuntijana. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen päivätyön sekä kattavat henkilöstöedut. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus, joka määritellään hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja olet valmis haastamaan itsesi uusissa tehtävissä, lähetä hakemuksesi täältä ja mahdollinen ansioluettelosi meille mahdollisimman pian. Kuitenkin viimeistään 12.4.2024, Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15, Kevitsan varaosavastaava Sanna Alariesto, p. 040 681 8511

Työpaikan vaatimukset

Odotamme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja ratkaista ongelmia tehokkaasti. Lisäksi tehtävä edellyttää hyvää tietoteknistä kokemusta sekä englannin- ja suomenkielen taitoa.

 

Raskaskoneasentaja Kevitsan kaivosalueelle!

 

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain ja joukossamme työskentelee tällä hetkellä jo yli 110 henkilöä Suomessa. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky.

Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä työyhteisössä maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan Komatsun tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä.

Haemmekin nyt joukkoomme raskaskoneasentajaa Kevitsan kaivosalueelle. Tehtäväsi on suorittaa erilaisia liikkuvan kaluston kunnossapidon töitä turvallisesti ja laadukkaasti. Työtä tehdään sekä hallilla että kentällä pääasiassa suurten kaivoskoneiden parissa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen työ, josta maksetaan kilpailukykyinen palkka. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, joten työtä tehdään tällä hetkellä 12h vuoroissa ”2 päivää, 2 yötä, 6 vapaalla”-syklillä.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin ja erikoisosaaminen on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut koko koneiden elinkaaren ajan.  Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti haun jo ollessa käynnissä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 14.04.2024. Hae tästä.Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Mikko Rautanen, p. 040 5253950

Työpaikan vaatimukset

Arvostamme Sinussa sekä itsenäistä työnotetta että tiimityöskentelytaitoja. Huolehdit siisteydestä, sekä omasta ja työkavereidesi turvallisuudesta. Aiempi työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi. Työkieli on suomi, mutta sinun tulisi ymmärtää myös laitevalmistajan englannin kielisiä ohjeita.

 

Insinööriopiskelija kesätöihin Pirkkalaan!

 

Hei! Oletko sinä innostunut ja motivoitunut insinööriopiskelija? Tässä mahdollisuutesi hankkia arvokasta kokemusta alan työtehtävistä!

Haemme nyt Pirkkalan toimipisteellemme kesäharjoittelijaksi energistä ja innokasta huoltoinsinööriä/teknistä tukea, joka omaa vahvat tekniset taidot ja pystyy soveltamaan oppimaansa myös käytännössä. Työssäsi vastaat yrityksen maahantuomien työkoneiden teknisestä tuesta yhteistyössä huollon, varaosien, konemyynnin sekä sopimushuoltajien ja asiakkaiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat myös huollon takaisinkutsu- ja muutoskampanjoista, avustat ja järjestät koulutuksia sekä hoidat takuukäsittelyitä ja raportoit korjaamopäällikölle. Työkielenä suomi ja englanti sujuvat sinulta luontaisesti sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn osaavassa ja mukavassa työyhteisössä, maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, vahvan tuen sekä ensiluokkaiset työvälineet. Kesätyökausi meillä alkaa toukokuussa ja päättyy elo-syyskuulle.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hae täältä. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti haun jo ollessa käynnissä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.4.2024. Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 Petra Päiväniemi 045 6308023.

Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on perustettu 1992. Liiketoiminnan ydin ja erikoisosaaminen on tarjota asiakaslähtöinen kokonaisratkaisu maarakennus-, teollisuus-, ja kaivosyrityksille pitäen sisällään koneiden myynnin, huolto-, varaosa- ja varustepalvelut koko koneiden elinkaarenajan. Suomen Rakennuskone Oy on osa vakavaraista kansainvälistä Sumitomo Corporation -monialakonsernia.

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain ja merkkimme parissa työskentelee tällä hetkellä jo yli 110 henkilöä Suomessa. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky. Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä työyhteisössä maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä.

Työpaikan vaatimukset

Positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja, halua oppia vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää huumorintajua. Aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksia, mutta tärkeintä on into ja asenne oppia!

 

Työkonemekaanikkoja kesätöihin!

 

Suomen Rakennuskone etsii kesän ajaksi vahvistuksia - Oletko sinä etsimämme raskaskoneista kiinnostunut mekaanikon alku? Oletko valmis ottamaan kesän haltuusi ja samalla oppimaan uutta raskaskoneiden parissa? 

Haemme nyt Pirkkalan toimipisteelle kesätyöntekijöitä työkonemekaanikon tehtäviin

Me työntekijät olemme Suomen Rakennuskoneen menestyksen avain ja merkkimme parissa työskentelee tällä hetkellä jo yli 110 henkilöä Suomessa. Meitä yhdistää työmme korkea laatu, asiakkaidemme arvostus, tehokas tiimityöskentely sekä ensiluokkainen ongelmanratkaisukyky.

Suomen Rakennuskoneella työskentelet hyvässä työyhteisössä maailman suurimpiin lukeutuvan konevalmistajan tuotteiden parissa, saat vahvan teknisen tuen ja käytät ensiluokkaisia työskentelyvälineitä. Mekaanikkona tulet kuulumaan koneita huoltavaan ja korjaavaan tiimiin, missä panostasi tarvitaan ja arvostetaan. Kesätyökausi meillä alkaa toukokuussa ja päättyy elo-syyskuulle.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti haun jo ollessa käynnissä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 19.04.2024. Hae täältä. Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 8-16 Risto Siltanen p.040 451 8418 

Työpaikan vaatimukset

Positiivista asennetta sekä halua oppia vastuullista ja itsenäistä työskentelyotetta. Tiimityöskentelytaitoja ja hyvää huumorintajua. Aiempi kokemus tai koulutus katsotaan eduksia, mutta tärkeintä on into ja asenne oppia!

 

 
Ota yhteyttä!
Soita meille Kysy tarjous Tilaa huolto
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Yhteydenottolomake
Vuokraa kone
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.
Newsletter
Tilaa Suomen Rakennuskoneen uutiskirje ja vastaanota uusimmat tarjoukset!
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta
Yhteydenottolomake
Viesti
Yksityisyysasetukset Lisää
Kiitos. Viestisi on lähetetty.