Cookie and Privacy Policies

Me Suomen Rakennuskoneella kunnioitamme yksityisyyttäsi. Tässä selosteessa kerrotaan, miten ja miksi Suomen Rakennuskone Oy (myöhemmin SR-O) käsittelee henkilötietojasi. Lisäksi kerrotaan, miten turvaamme tietosi, kuinka voit olla meihin yhteydessä ja mitä oikeuksia sinulla on.

Rekisterinpitäjä

Suomen Rakennuskone Oy
Metallitie 6
33960 Pirkkala
Y-tunnus 0900009-0

Puh. 020 775 8400
s-posti: info@sr-o.fi

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteella käsittelemme henkilötietoja?
SR-O käsittelee henkilötietoja, jotta voi tarjota asiakkailleen ja muille sidosryhmille tuotteita ja palveluita, hallinnoida kaupallisia ja sopimuksellisia suhteita, tehdä kyselyjä ja markkinatutkimuksia selvittääkseen tuotteidensa ja palveluidensa laatua ja asiakkaiden mieltymyksiä ja kehittääkseen toimintaansa. Lisäksi SR-O:n tavoite on hallinnoida paremmin verkkosivujaan ja parantaa selailukokemusta.

Suurimmalle osalle kerätyistä tiedoista on sopimusperuste. Muita perusteita voivat olla suostumus, lakisääteiset velvoitteet tai oikeutettu etu.

 Edellä mainittuja tarkoituksia varten voimme kerätä seuraavia henkilötietoja:

  • Nimi
  • Yhteystiedot: puhelinnumero, s-posti, osoite (yrityksen)
  • Yritys/työnantaja, ammattinimike
  • Asiakkuuteen perustuvat tiedot kuten ostot ja yhteydenotot, yhteyshenkilöt
  • Sisäpiiriin rekisteröityminen

Eväste on pieni tiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle tämän käydessä jollakin verkkosivulla.

Evästeitä käytetään mm. mittaus- ja tutkimustarkoituksiin verkkosivuston käytön tyypin ja määrän selvittämiseksi. Vierailija voi halutessaan estää evästeiden vastaanoton Internet-selaimensa asetuksista käsin, tai milloin tahansa poistaa Internet-selaimensa tallentamat evästetiedostot päätelaitteeltaan.

 Kuinka kauan SR-O säilyttää tietojasi?

SR-O säilyttää tietoja niin kauan kuin se on tarpeellista niille määritetyssä tarkoituksessa, tai niin kauan kuin laki määrittää.

Henkilötietojen suojaus

SR-O on toteuttanut tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet suojellakseen keräämiään henkilötietoja mm. luvattomalta käsittelyltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

Kenelle voimme luovuttaa tietoja?

SR-O voi luovuttaa tietoja kolmansille osapuolille, kuten jälleenmyyjille ja sopimushuoltajille voidakseen noudattaa sitoumuksiaan asiakkailleen. SR-O voi luovuttaa tietoja myös viranomaiselle, jos laki niin edellyttää. SR-O ei luovuta henkilötietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle ilman erillistä sopimusta

Oikeutesi

Sinulla on lain sallimissa puitteissa oikeus tietojen tarkastamiseen ja oikaisemiseen, poistamiseen, käsittelyn rajoittamiseen ja vastustamiseen sekä siirtämiseen järjestelmästä toiseen. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (Tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja muita voimassa olevia lakeja.

Päivitetty 29.5.2018

 

Privacy Policy

We at Suomen Rakennuskone Oy respect your privacy. In this policy we tell how and why Suomen Rakennuskone Oy (later SR-O) processes your personal data, how we protect the data and what rights do you have.

Data Controller

Suomen Rakennuskone Oy
Metallitie 6
33960 Pirkkala
Finland
VAT-code FI09000090

Tel. 020 775 8400
e-mail: info@sr-o.fi

Purpose and lawful basis of processing personal data

SR-O processes personal data in order to:

  • provide products and services to its customers and other partners
  • allocate commercial and contractual relationships
  • conduct surveys and market research to find out the quality of their products and services and customer preferences to develop their business
  • manage the webpages and improve browsing experience

Most of the data is collected by contractual basis. Other basis are consent, legal obligations or legitimate interest.

What personal data is processed?

For the above purposes, we may collect the following personal information:

  • Name
  • Contact information
  • Company/employer, professional title
  • Customer-based information such as purchases and contacts, contact persons

Website and cookies

In order to improve our services, to provide you with more relevant content and to analyze how visitors use this Website, we may use technologies, such as cookies or tracking software. Please be aware that in most cases we will not be able to identify you from the information we collect using these technologies.

Cookies are small pieces of information stored by your browser on your computer's hard drive. They enable you to navigate on this Website and allow us to provide features such as remembering aspects of your last search to make subsequent searches faster. You can delete cookies if you wish. While certain cookies are necessary for viewing and navigating on this Website, most of the features will be still accessible without cookies.

For how long SR-O keeps your data?

SR-O keeps your data as long as it is necessary for its purposes or as it’s defined by law.

How does SR-O protect your data?

SR-O has appropriate policies and has put into place technical and organizational measures to safeguard and protect your personal data against illegal or unauthorized access, loss or accidental destruction, damage, use and illegal or unauthorized disclosure.
At SR-O, we will also take all reasonable precautions to ensure that our staff and employees who have access to your personal data have received adequate training.

Who are the third parties to which your personal data may be shared?

SR-O may share information to third parties, such as sub dealers, to comply with commitments to their customers. SR-O may also share information to the Authorities if required by law.
SR-O doesn’t share data outside EU/ETA without a separate agreement.

Your rights

You have within the limits defined by law a right to

  • Access and correction
  • Erasure
  • Restriction and limitation of processing
  • data portability

Furthermore, you have a right to appeal to Office of the Data Protection Ombudsman if you consider that the data processing is in breach of the GDPR or other applicable laws.

Updated 29.5.2018

Ota yhteyttä!
Call now Ask for an offer Order Service
Contact form
Write to us
Information obligation More
Thanks! your message has been sent.
Contact form
Write to us
Information obligation More
Thanks! your message has been sent.
Contact form
Rent a machine
Information obligation More
Thanks! your message has been sent.
Newsletter
Sign up for the Komatsu Poland newsletter and receive the latest information about our offer and promotions.
Information obligation More
Thank you for subscribing to the newsletter.